Backendless Support
 
Waiting for user's response

Custom business logic sometimes not working

Hi,

1. Code stops working in production

I have an afterPublish handler on all the channels (*). When I deploy it in debug after each execution it throws a kind of SSL exception in the CodeRunner console, but when published it works just ok for a time.

After a time it stops working. I found out that it stops working after I access the Business Logic tab in the development console.

2. Code does not run at all

I tried to add another handler (an afterCreate handler on a table) but it does not run at all. When I connect the remote debugger and place a breakpoint inside the method it does not hit that breakpoint.

Can you please help solving these two issues?

Thanks.

Leave a Comment

Comments (8)

photo
1

Hi!

We will check this issue.

Regards,

Kate.

photo
1

Hi,

I have the same problem.

My script is running in debug, but when I publish, the script is not run or not enabled.

And I have "Successfully published" and enabled checked in Production

Can you help me please ? :)

photo
1

Hi!

Could you please provide us your app id?

Stanislaw

photo
1

Hi Stanislav,

My id app is 11639CD7-93BD-B8E4-FF46-BC4D682F5D00

Thank you for your help

photo
1

My scripts works in debug, if I left my command opened :D

But if I deploy my scripts in production, nothing run

Something is wrong ? Is it necessary to create an API service for the execution of the script or is it ok without this ?

photo
1

What type of CodeRunner do you use ?

photo
1

Hi, I use the Msdos command to call npm run debug or deploy

photo
1

Please, provide code example with which i can be able to reproduce described behaviour.

Because i have tried, and for me all works fine.

Maybe you make request to blocked external hosts or system calls ?

Try to make any simple action in your business logic code. Please, write the result.